News

Harry Verbeucken nodigt je uit om te dansen

todayjuli 6, 2022

Background
share close

Harry Verbeucken zit al heel wat jaartjes in het vak en heeft al diverse nummers op zijn naam staan. Hij is erg trots op z’n nieuwe paradepaardje Dans met mij waarvoor producer Juan Niks verantwoordelijk is. Hij heeft een bijzondere Nederlandstalige bewerking gemaakt op het nummer Fulanito van Becky G. Daarnaast heeft hij een compleet […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Sabine staat in de startblokken om met MIJN ZOMERLIEFDE haar eigen geluid te laten horen

Volgens producersduo Hans Aalbers en Arjan Venemann kan Nederland zich voorbereiden op de komst van Sabine Gerrits. Dezelfde mening delen Ronald Visch en Marja Willems van platenlabel Rood-Hit-Blauw waarop haar nieuwe single Mijn Zomerliefde verschijnt. Sabine heeft volgens hen alle ingredienten aan boord om succesvol te worden. Ze is talentvol, heeft een dijk van een stem, goede looks […]

todayjuli 6, 2022 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%