News

Bryan Stricker releast nieuwe single LAAT MIJ MAAR LEKKER LEVEN

todayjuli 6, 2022

Background
share close

Bryan Stricker releast op vrijdag 8 juli 2022 zijn nieuwe single Laat Mij Maar Lekker Leven . Het nummer is de eerste single van Bryan dit jaar. De track verschijnt via PVT Records en zal verkrijgbaar zijn via alle streamingplatformen, waaronder Spotify. Het is de opvolger van zijn single Een Ster. Bryan: ‘Dit lied is […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Kom niet aan het biertje van Peter Beense

Vandaag, 6 juli verschijnt de nieuwe single van Peter Beense Van M’n Biertje Blijf Je Af. Hierbij wordt Peter weer herenigd met Emile Hartkamp en Norus Padidar, die het schreven en produceerden. Al eerder tekenden zij voor een van mijn grootste hits Laat Ze Maar Lullen, maar hij liet dit nieuwe nummer horen, en het […]

todayjuli 6, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%