News

Marco de Gans brengt nieuwe single op RoodHitBlauw Producties uit

todayjuli 5, 2022

Background
share close

Ronald RHB:Amersfoorder Marco de Gans is voor mij geen onbekende. Ik kwam Marco al vaker tegen bij A1 Studio in Nijkerk en ik sprak hem laatst op het terrein van “Clubhuis De Zuidwal” in Nijkerk. Daar spraken we af elkaar te zien op kantoor om over zijn nieuwe a.s. single te brainstormen. In het gesprek kwam […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jeffrey Kuipers maakt opnieuw indruk in TV programma De Hollandse Nieuwe

Jeffrey Kuipers gooit hoge ogen in het SBS 6 programma De Hollandse Nieuwe. Tijdens de eerste ronde wist hij de jury, bestaande uit René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munk, al te imponeren met zijn soulvolle vertolking van Eenzaam Zonder Jou. Tijdens de tweede ronde zette de flamboyante zanger op indrukwekkende wijze zijn vertolking […]

todayjuli 5, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%