News

Jeffrey Kuipers maakt opnieuw indruk in TV programma De Hollandse Nieuwe

todayjuli 5, 2022

Background
share close

Jeffrey Kuipers gooit hoge ogen in het SBS 6 programma De Hollandse Nieuwe. Tijdens de eerste ronde wist hij de jury, bestaande uit René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munk, al te imponeren met zijn soulvolle vertolking van Eenzaam Zonder Jou. Tijdens de tweede ronde zette de flamboyante zanger op indrukwekkende wijze zijn vertolking […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Joost de Vries presenteert vrolijke single DIT IS WAT IK DOE

Joost de Vries presenteerde tijdens de RADIONL Zomertoer in Heerhugowaard zijn nieuwe vrolijke single ‘Dit is wat ik doe!’. Vooral het refrein dat begint met ‘Hey, ja lalallalalajalalalalala, ja lalalalalalalala’ zorgt ervoor dat je gelijk in de stemming komt en spontaan gaat meezingen. Dat was ook de boodschap die Joost meegaf aan tekstschrijver Dennis Velers. […]

todayjuli 4, 2022 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%