News

Joost de Vries presenteert vrolijke single DIT IS WAT IK DOE

todayjuli 4, 2022 4

Background
share close

Joost de Vries presenteerde tijdens de RADIONL Zomertoer in Heerhugowaard zijn nieuwe vrolijke single ‘Dit is wat ik doe!’. Vooral het refrein dat begint met ‘Hey, ja lalallalalajalalalalala, ja lalalalalalalala’ zorgt ervoor dat je gelijk in de stemming komt en spontaan gaat meezingen. Dat was ook de boodschap die Joost meegaf aan tekstschrijver Dennis Velers. […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Frank van Etten ligt er niet wakker van

Een fonkelnieuw platenlabel Zero Records opgericht door Melanie van Etten de vrouw van zanger Frank brengt een eerste single uit getiteld Lig Er Niet Wakker Van weer prachtig gezongen en geschreven door Frank van Etten. Frank: Het probleem met samenwerken met anderen is dat er te veel meningen en visies zijn hoe een carrière zou […]

todayjuli 4, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%