News

Frank van Etten ligt er niet wakker van

todayjuli 4, 2022

Background
share close

Een fonkelnieuw platenlabel Zero Records opgericht door Melanie van Etten de vrouw van zanger Frank brengt een eerste single uit getiteld Lig Er Niet Wakker Van weer prachtig gezongen en geschreven door Frank van Etten. Frank: Het probleem met samenwerken met anderen is dat er te veel meningen en visies zijn hoe een carrière zou […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Ray Benjamin brengt uptempo single DE HELE NACHT BIJ JOU uit

Ray Benjamin behoeft eigenlijk geen introductie meer. Ray die inmiddels ruim 7 jaar onderweg is als full prof artiest heeft begin 2022 bij The Voice Holland het grote publiek verrast met zijn optreden. Ray ging glansrijk door naar de volgende ronde toen helaas het programma van de buis werd gehaald. De boekingen die na het […]

todayjuli 1, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%