News

Ronnie Ruysdael steekt oude piratenhit in nieuw jasje

todayjuli 1, 2022 5

Background
share close

Voor zijn nieuwe single grijpt Ronnie terug naar het favoriete nummer van zijn vader. Het singletje Adé kleine Paloma werd in huize Ruysdael namelijk veel en vaak gedraaid. Tafels en stoelen aan de kant en dansen maar. Foxtrot of polonaise, dat mag iedereen zelf verzinnen, zolang er maar gedanst wordt. In de clip zien we […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Lars Brans lanceert nieuwe single DANS JE MEE

Zowel Lars Brans als producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit De Meern hebben alle passie die ze bezitten verwerkt in de nieuwe single Dans je mee. Het is totaal iets anders dan de voorgaande drie singles van Lars, maar als je het eindresultaat hoort, kan het niet anders dan dat je daar […]

todayjuni 29, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%