News

De ZOMERDROMEN van William Burg komen ongetwijfeld voor een aantal personen uit

todayjuli 1, 2022 3

Background
share close

Alles waar een man over kan dromen passeert de revue in de nieuwe single Zomerdromen van William Burg die ongetwijfeld tijdens de vakantieperiode voor een aantal personen zo maar de waarheid kan worden. Tijdens een prachtige zomerse dag zit je met een mooie dame op het terras. De liefde krijgt de overhand en tijdens een […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Ronnie Ruysdael steekt oude piratenhit in nieuw jasje

Voor zijn nieuwe single grijpt Ronnie terug naar het favoriete nummer van zijn vader. Het singletje Adé kleine Paloma werd in huize Ruysdael namelijk veel en vaak gedraaid. Tafels en stoelen aan de kant en dansen maar. Foxtrot of polonaise, dat mag iedereen zelf verzinnen, zolang er maar gedanst wordt. In de clip zien we […]

todayjuli 1, 2022 5

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%