News

Lars Brans lanceert nieuwe single DANS JE MEE

todayjuni 29, 2022

Background
share close

Zowel Lars Brans als producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit De Meern hebben alle passie die ze bezitten verwerkt in de nieuwe single Dans je mee. Het is totaal iets anders dan de voorgaande drie singles van Lars, maar als je het eindresultaat hoort, kan het niet anders dan dat je daar […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Johan Vlemmix en Said Bounadir fluiten de hele dag als EEN BLIJE KANARIE

Het deuntje van de nieuwe single Een blije kanarie die Johan Vlemmix samen met Said Bounadir uitbrengt bij platenlabel Rood-Hit-Blauw krijg je simpelweg niet meer uit je hoofd. De hilarische tekst, geschreven door Pascal de Vormer en Peer Pruysenaere, vertolkt de tegenslagen die je in het dagelijks leven zoal mee kunt maken. Desondanks blijf je fluiten alsof er […]

todayjuni 29, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%