News

Johan Vlemmix en Said Bounadir fluiten de hele dag als EEN BLIJE KANARIE

todayjuni 29, 2022

Background
share close

Het deuntje van de nieuwe single Een blije kanarie die Johan Vlemmix samen met Said Bounadir uitbrengt bij platenlabel Rood-Hit-Blauw krijg je simpelweg niet meer uit je hoofd. De hilarische tekst, geschreven door Pascal de Vormer en Peer Pruysenaere, vertolkt de tegenslagen die je in het dagelijks leven zoal mee kunt maken. Desondanks blijf je fluiten alsof er […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

John West scoort platina plaat met JOUW BLIK

Afgelopen maandag tijdens het Muziek op het Plein ontving John West een platina award uit handen van Jan Smit voor de single ‘Jouw Blik’ die inmiddels bijna 20 miljoen keer is beluisterd op Spotify.   Fantastisch dat de mensen in het land dit liedje zijn gaan ontdekken en waarderen waardoor het, zonder dat het ooit echt de hitlijsten […]

todayjuni 28, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%