News

Jaman haalt alles uit de kast voor zijn nieuwe single LACH NAAR HET LEVEN

todayjuni 29, 2022

Background
share close

Iedereen die ooit met Jaman heeft samengewerkt, op welke manier dan ook, weet dat hij een perfectionist is. Voor de totstandkoming van z’n nieuwe single Lach naar het leven heeft hij ook alles uit de kast gehaald. In tegenstelling tot eerdere producties maakt Jaman met deze single, qua sound, een draai naar de wensen van […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Johan Vlemmix en Said Bounadir fluiten de hele dag als EEN BLIJE KANARIE

Het deuntje van de nieuwe single Een blije kanarie die Johan Vlemmix samen met Said Bounadir uitbrengt bij platenlabel Rood-Hit-Blauw krijg je simpelweg niet meer uit je hoofd. De hilarische tekst, geschreven door Pascal de Vormer en Peer Pruysenaere, vertolkt de tegenslagen die je in het dagelijks leven zoal mee kunt maken. Desondanks blijf je fluiten alsof er […]

todayjuni 29, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%