News

Johan Rensen met zijn comeback zomerplaat JA, IK KOM ERAAN

todayjuni 26, 2022 3

Background
share close

Ja, ik kom eraan is de nieuwe single van de sympathieke Zoetermeerse zanger Johan Rensen. Nadat hij reeds diverse ballads heeft uitgebracht, vond hij het tijd voor een wat vrolijker liedje. Hij ging daarvoor een samenwerking aan met de bekende producer Peter van Kesteren van Leico Music die met deze productie meteen de spijker op de kop sloeg. Na een lange […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Stevan Bloema terug met Nederlandse schlager NOU TOT NOOIT

De uit Roodeschool afkomstige zanger Stevan Bloema is al lang geen onbekende naam meer. Hij timmert al een aantal jaren muzikaal aan de weg. In 2013 was het niemand minder dan George Baker die hem op het hart drukte dat hij absoluut meer met muziek moest gaan doen en dit advies heeft Stevan ter harte genomen. Op muzikaal gebied is er is veel gebeurd sinds […]

todayjuni 25, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%