News

Jan Booi maakt iedereen vrolijk met nieuwe single OEH JAMMIE JAMMIE

todayjuni 22, 2022

Background
share close

Alleen de titel van Jan Booi’s nieuwe single Oeh, Jammie Jammie maakt je al nieuwgierig naar het onderwerp. Diegene die Jan kent weet dat hij graag over het vrouwelijk schoon zingt. In dit geval gaat het over een meisje die hij geweldig vindt en het liefst wil opeten. Muzikaal is het overgoten met vrolijke klanken […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Ome Rini brengt op zijn 64ste levensjaar allereerste single uit

Terwijl de een op zijn 64ste levenjaar al na zit te denken over zijn pensioen start de ander op die leeftijd een muzikale carriere. Die ander is in dit geval Ome Rini uit het Brabantse dorp Beek en Donk. Zijn debuutsingle Ik kijk mijn ogen uit naar jou die bij Rood-Hit-Blauw producties verschijnt, is speciaal door Roland Verstappen op zijn huid […]

todayjuni 22, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%