News

Liesbeth Vollebregt presenteert dansbare single JIJ BENT DE LACH OP MIJN GEZICHT

todayjuni 21, 2022 1

Background
share close

De in Almere wonende zangeres Liesbeth Vollebregt die al lang geen onbekende meer is in de muziekwereld zat samen met een scout van Future Music in de jury van een talentenjacht in haar woonplaats. Ze raakten samen in gesprek met als conclusie dat het wel leuk zou zijn om weer eens een single uit te brengen. […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

RoodHitBlauw Producties presenteert talentvolle zangeres Sabine op haar label

Rood-Hit-Blauw producties RonaldWe zijn bijzonder verheugd om de talentvolle zangeres Sabine aan te kondigen en aan onze Artiestenstal toe te voegen! Sabine heeft alle ingedienten aan boord om succesvol te zijn. Ze is talentvol, heeft goede looks en een prima uitstraling. Naast haar Nederlandstalige repertoire zingt Sabine zonder enige moeite ook heel goed de liedjes van […]

todayjuni 20, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%