News

Pascal Pasch hecht veel waarde aan vriendschap en presenteert nieuwe single VRIENDEN

todayjuni 20, 2022

Background
share close

Pascal Pasch komt na het succes van z’n vorige single Duizend sterren met de opvolger Vrienden. De fans van Pascal kregen op 10 juni jl. tijdens de singlepresentatie de primeur van dit vrolijk klinkende lied waarvan de opnames bij Sonic Solutions in Roosendaal plaatsvonden. In tegenstelling tot Duizend sterren is deze single geen cover, maar […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Menno Aben gaat voor een LANGE HETE ZOMER

Witte stranden, een blauwe zee, zongebruinde lichamen, uitgaan met je vrienden en flirten met de jongens of meiden zijn de ingrediënten van een lange hete zomer. Als het aan Menno Aben ligt kan de zomer niet lang en heet genoeg zijn. Onlangs was ik in Turkije met een artiestenreis en het was er al flink […]

todayjuni 18, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%