News

Wesley Ponsen tekent overeenkomst met Cornelis Music en presenteert nieuwe single IK ZAL GEEN TRAAN MEER OM JOU LATEN

todayjuni 17, 2022

Background
share close

Wesley Ponsen kan het wel van de daken schreeuwen. Niet alleen hij, maar ook het complete team van Cornelis Music waar Wesley sinds woensdag 5 juni 2022 een platencontract mee heeft gesloten, denkt dat hij het met deze knaller wel eens heel ver kan gaan schoppen. De komende twee jaar wordt er in ieder geval […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

De zomer begint met een gezellige muzikale aftrap van Bert Zwier

Ondertussen zijn we het min of meer ‘n beetje gewend van onze sympathieke en vrolijke Noordeling. Komt hij met iets… dan is het ook iets. Vaak gezelligheid hoog in het vaandel, soms met het ondeugende wijsvingertje en dan af en toe met ‘n boodschap. Dit keer wordt zijn liedje in een heerlijke zomerse Vibe gegooid […]

todayjuni 16, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%