News

De zomer begint met een gezellige muzikale aftrap van Bert Zwier

todayjuni 16, 2022

Background
share close

Ondertussen zijn we het min of meer ‘n beetje gewend van onze sympathieke en vrolijke Noordeling. Komt hij met iets… dan is het ook iets. Vaak gezelligheid hoog in het vaandel, soms met het ondeugende wijsvingertje en dan af en toe met ‘n boodschap. Dit keer wordt zijn liedje in een heerlijke zomerse Vibe gegooid […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Hans Steiger heeft met RARE MAN een enorm beuknummer in handen

Ruim 30 liedjes heeft de uit Haarlem afkomstige zanger én entertainer Hans Steiger in het verleden al gemaakt. Het publiek vermaken met feestnummers is aan hem wel toevertrouwd. Z’n nieuwe single Rare Man kan wel eens in het rijtje komen te staan van de grote hit Ons Moeder Zeej Nog van Jan Biggel en de […]

todayjuni 15, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%