News

Willem Barth geeft DIKKE LEO een verfrissend nieuw jasje

todayjuni 15, 2022

Background
share close

Terwijl Willem Barth in de auto onderweg was naar The Boom! Music Studio in De Meern omdat hij nog werk af te maken had voor een album, hoorde hij op de radio een Miami-achtige Bamboleo remix van The Gipsy Kings. Willem herkende de plaat van vroeger, echter met een verhaallijntje over Dikke Leo die met […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Anthony Fokkema presenteert autobiografische single IK BEN VERLOREN

Vol trots presenteert Anthony z’n nieuwe single Ik ben verloren. De van oorsprong Engelstalige versie stond op het album On The Road van de destijds populaire Ronald Koningsband waar ook Manfred Jongenelis deel van uit maakte. Het is overigens niet de eerste keer dat Anthony een track van deze cd heeft gekozen voor een single. Sterker nog......daarmee is […]

todayjuni 15, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%