News

Robert Sand presenteert ritmische single EEN REDEN OM WEER OP TE STAAN

todayjuni 15, 2022 1

Background
share close

Zanger / Entertainer Robert Sand en Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw besloten onlangs om te gaan samenwerken. Na een goed gesprek bleek dat er vanuit beide partijen voldoende draagvlak was om deze stap te zetten. De aanleiding van Robert om met Ronald het gesprek aan te gaan had alles te maken met zijn nieuwe feestsingle Een reden […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Ray Smith voelt zich vrij

Na de laatste single Vriendschap die Ray Smith eind 2021 lanceerde was het weer tijd om na te gaan denken over een nieuwe single voor deze komende zomerperiode. Hij had al een paar teksten liggen en wat ideeën voor de muzieklijnen. Ray houdt er namelijk van om ver vantevoren al zaken gereed te hebben. Maar toen op […]

todayjuni 15, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%