News

Ray Smith voelt zich vrij

todayjuni 15, 2022 1

Background
share close

Na de laatste single Vriendschap die Ray Smith eind 2021 lanceerde was het weer tijd om na te gaan denken over een nieuwe single voor deze komende zomerperiode. Hij had al een paar teksten liggen en wat ideeën voor de muzieklijnen. Ray houdt er namelijk van om ver vantevoren al zaken gereed te hebben. Maar toen op […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Dario kijkt vooruit naar WK

Zanger Dario kijkt al vooruit naar het WK voetbal en lanceert zijn voetbalsingle We doen weer mee tijdens de Nations league. Een nieuw toernooi voor de voetballers en een nieuwe single van Dario voor de voetballers én voetballiefhebbers. Maar natuurlijk ook voor de feestliefhebbers, want de singles van de zanger staan altijd in het teken […]

todayjuni 13, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%