News

Nieuwe single AAN HET ONTBIJT van Bob Offenberg herbergt een heel hoog meezinggehalte

todayjuni 15, 2022

Background
share close

Het zal de fans van Bob Offenberg verbazen dat z’n nieuwe single Aan het ontbijt enigszins afwijkt van hetgeen hij de laatste jaren uitbracht. Meestal lanceert Bob zo vlak voor de zomer plaatjes die normaal gesproken alle ingrediënten bevatten om daarvan lekker op het terras te genieten. Deze keer probeert hij met een echte feestplaat […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

CONCERT SÉBASTIAAN ONE NIGHT ONLY

Na een afwezigheid van ruim 13 jaar was er in 2019 nieuws! Als cadeau voor de verjaardag van zijn moeder nam hij, dacht hij toen nog, eenmalig een single op. Op 28 augustus werd de single “Nu en dan” gelanceerd en was er weer aandacht voor zijn muziek. Door deze aandacht werd, na nog wat […]

todayjuni 15, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%