News

Mark Doldersum legt met DIE GRIEKSE OGEN nieuw fundament

todayjuni 15, 2022 1

Background
share close

De eerste keer dat Mark Doldersum met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit De Meern heeft samengewerkt is hem ontzettend goed bevallen. Tijdens het kennismakingsgesprek gaf Mark aan dat hij vaak de vraag kreeg gesteld wanneer hij een keer met een echte feeststamper zou komen. Omdat Frank in het muziekwereldje bekend staat als […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

CONCERT SÉBASTIAAN ONE NIGHT ONLY

Na een afwezigheid van ruim 13 jaar was er in 2019 nieuws! Als cadeau voor de verjaardag van zijn moeder nam hij, dacht hij toen nog, eenmalig een single op. Op 28 augustus werd de single “Nu en dan” gelanceerd en was er weer aandacht voor zijn muziek. Door deze aandacht werd, na nog wat […]

todayjuni 15, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%