News

CONCERT SÉBASTIAAN ONE NIGHT ONLY

todayjuni 15, 2022

Background
share close

Na een afwezigheid van ruim 13 jaar was er in 2019 nieuws! Als cadeau voor de verjaardag van zijn moeder nam hij, dacht hij toen nog, eenmalig een single op. Op 28 augustus werd de single “Nu en dan” gelanceerd en was er weer aandacht voor zijn muziek. Door deze aandacht werd, na nog wat […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Anthony Fokkema presenteert autobiografische single IK BEN VERLOREN

Vol trots presenteert Anthony z’n nieuwe single Ik ben verloren. De van oorsprong Engelstalige versie stond op het album On The Road van de destijds populaire Ronald Koningsband waar ook Manfred Jongenelis deel van uit maakte. Het is overigens niet de eerste keer dat Anthony een track van deze cd heeft gekozen voor een single. Sterker nog......daarmee is […]

todayjuni 15, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%