News

Anthony Fokkema presenteert autobiografische single IK BEN VERLOREN

todayjuni 15, 2022 1

Background
share close

Vol trots presenteert Anthony z’n nieuwe single Ik ben verloren. De van oorsprong Engelstalige versie stond op het album On The Road van de destijds populaire Ronald Koningsband waar ook Manfred Jongenelis deel van uit maakte. Het is overigens niet de eerste keer dat Anthony een track van deze cd heeft gekozen voor een single. Sterker nog……daarmee is […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Ray Smith voelt zich vrij

Na de laatste single Vriendschap die Ray Smith eind 2021 lanceerde was het weer tijd om na te gaan denken over een nieuwe single voor deze komende zomerperiode. Hij had al een paar teksten liggen en wat ideeën voor de muzieklijnen. Ray houdt er namelijk van om ver vantevoren al zaken gereed te hebben. Maar toen op […]

todayjuni 15, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%