News

Cheyenne Krijgsman geeft met HEY AMIGO startschot voor nieuwe stap in haar muzikale carrière

todayjuni 11, 2022 1

Background
share close

Ondanks dat Cheyenne Krijgsman nu pas haar allereerste eigen single uitbrengt heeft ze vanaf haar zevende levensjaar al behoorlijk veel muzikale ervaring opgedaan. Met name een hoofdrol in de musical Annie heeft haar veel landelijke bekendheid gebracht. Ze was te bewonderen op tv bij diverse programma’s, waaronder Koffietijd. Cheyenne besloot op een gegeven moment over […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Ome Rini kondigt nieuwe single aan op RoodHitBlauw Producties

Ik kijk mijn ogen uit naar jou, dat is de titel van Ome Rini zijn eerste single op het gerenommeerde platenlabel uit Nijkerk. Ome Rini woont in het Brabantse Beek en Donk en is geboren in Helmond. Ome Rini: Ik zong tot nu toe alleen op eigen feestjes of gelegenheden. Margretha vertelde me dat ik […]

todayjuni 10, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%