News

Steffan de Kust bezingt het zigeunerleven in REIZEN REIZEN

todayjuni 10, 2022

Background
share close

Reizen Reizen is de nieuwe single van Steffan de Kust en gaat over het verleden waarin de oude generatie woonwagenbewoners reisde. Voor deze single is Steffan de Kust wederom in de pen geklommen en uiteraard naar zijn muzikale vriend en producer Kees Tel Pro te Helmond toegegaan om zijn single op te nemen. Steffan kreeg […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Henk van de Ven zet met DIE ENE ZOEN volgende stap

Voor Henk van de Ven heeft de deelname in 2020 aan het RTL 4 programma Married at First Sight ervoor gezorgd dat hij uiteindelijk na het geflopte huwelijk met Chantal in Katja de vrouw van z’n leven vond. Het begon allemaal met een zoen. Vanaf dat moment verliep alles voorspoedig met als gevolg dat ze […]

todayjuni 10, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%