News

Ome Rini kondigt nieuwe single aan op RoodHitBlauw Producties

todayjuni 10, 2022

Background
share close

Ik kijk mijn ogen uit naar jou, dat is de titel van Ome Rini zijn eerste single op het gerenommeerde platenlabel uit Nijkerk. Ome Rini woont in het Brabantse Beek en Donk en is geboren in Helmond. Ome Rini: Ik zong tot nu toe alleen op eigen feestjes of gelegenheden. Margretha vertelde me dat ik […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Steffan de Kust bezingt het zigeunerleven in REIZEN REIZEN

Reizen Reizen is de nieuwe single van Steffan de Kust en gaat over het verleden waarin de oude generatie woonwagenbewoners reisde. Voor deze single is Steffan de Kust wederom in de pen geklommen en uiteraard naar zijn muzikale vriend en producer Kees Tel Pro te Helmond toegegaan om zijn single op te nemen. Steffan kreeg […]

todayjuni 10, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%