News

Marco de Hollander komt met oergezellige single EEN GOED GEVOEL

todayjuni 10, 2022

Background
share close

Na de succesvolle feestsingles Liefde In M’n Bol, Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht en Dit Wordt Een Avond komt Marco de Hollander nu met de oergezellige single Een Goed Gevoel. Een volkse plaat pur sang, waarmee hij zijn schare fans een bijzonder groot plezier zal doen. De bijbehorende videoclip is opgenomen […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Loeksband met ultieme nostalgische brommersong DIE KOELE KIKKER OP DE PUCH

Het lied Die Koele Kikker op de Puch van singer songwriter Loek Duinmeyer uit Heerhugowaard is al het derde lied van zijn hand voor bromfietsclub E.L.V.I.S. De naam ELVIS heeft niets te maken met de legendarische zanger Elvis Presley. De naam van de vereniging komt van de initialen van Eerste Liefhebbers Vereniging Interessante Sportbrommers. Bij […]

todayjuni 9, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%