News

Henk van de Ven zet met DIE ENE ZOEN volgende stap

todayjuni 10, 2022 1

Background
share close

Voor Henk van de Ven heeft de deelname in 2020 aan het RTL 4 programma Married at First Sight ervoor gezorgd dat hij uiteindelijk na het geflopte huwelijk met Chantal in Katja de vrouw van z’n leven vond. Het begon allemaal met een zoen. Vanaf dat moment verliep alles voorspoedig met als gevolg dat ze […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Marco de Hollander komt met oergezellige single EEN GOED GEVOEL

Na de succesvolle feestsingles Liefde In M’n Bol, Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht en Dit Wordt Een Avond komt Marco de Hollander nu met de oergezellige single Een Goed Gevoel. Een volkse plaat pur sang, waarmee hij zijn schare fans een bijzonder groot plezier zal doen. De bijbehorende videoclip is opgenomen […]

todayjuni 10, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%