News

William Janz zingt Julio Iglesias

todayjuni 9, 2022 1

Background
share close

Van William Janz bleek al op jonge leeftijd dat hij een muzikaal talentje was. Hij kreeg gitaarles van zijn opa. De kleine William, vond het gitaar spelen leuk, maar… erbij zingen, dat was het helemaal voor hem. In het begin van de jaren negentig, werd Julio Iglesias zijn grote idool. Het was dus niet zo […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

HET WORDT TIJD……Nieuwe single van Marco Gevers

Marco Gevers luistert zelf graag naar Engelstalige nummers van Bruno Mars en Stevie Wonder. Dat weet ook zijn vaste producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Tijdens de bespreking over een nieuwe single opperde Frank het idee om ‘My Cherie Amour’ van Stevie Wonder onder handen te nemen en daar door Wim Roeffen een […]

todayjuni 8, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%