News

Loeksband met ultieme nostalgische brommersong DIE KOELE KIKKER OP DE PUCH

todayjuni 9, 2022

Background
share close

Het lied Die Koele Kikker op de Puch van singer songwriter Loek Duinmeyer uit Heerhugowaard is al het derde lied van zijn hand voor bromfietsclub E.L.V.I.S. De naam ELVIS heeft niets te maken met de legendarische zanger Elvis Presley. De naam van de vereniging komt van de initialen van Eerste Liefhebbers Vereniging Interessante Sportbrommers. Bij […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

William Janz zingt Julio Iglesias

Van William Janz bleek al op jonge leeftijd dat hij een muzikaal talentje was. Hij kreeg gitaarles van zijn opa. De kleine William, vond het gitaar spelen leuk, maar… erbij zingen, dat was het helemaal voor hem. In het begin van de jaren negentig, werd Julio Iglesias zijn grote idool. Het was dus niet zo […]

todayjuni 9, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%