News

Tony Anderson eert eenieder met DE ALLERMOOISTE

todayjuni 8, 2022

Background
share close

Voor de tweede single die Tony Anderson bij Rood-Hit-Blauw uitbrengt heeft hij samengewerkt met Sjors van den Eerenbeemt. Het kan zijn dat deze naam je niet veel zegt, maar hij staat bekend als een van de talentvolste muzikanten van Nederland. Naast bandleider Marcel Fisser die we kennen van oa. De Beste Zangers, Nick en Simon en Jan […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jermaine Stuiver stippelt zijn eigen koers uit met VOEL JE MIJN VERLANGEN

De muzikale carriere van Jermaine Stuiver begon in 2016 vorm te krijgen na de lancering van zijn debuutsingle Mooie ogen. In de daaropvolgende jaren verschenen nog een paar singles waaronder in 2019 Toen kwam die nacht die tot stand kwam na zijn deelname aan het TV-programma De Muzikale Uitdaging. Binnen drie uur werd deze track geschreven, gecomponeerd, ingezongen en geproduceerd. […]

todayjuni 8, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%