News

Jermaine Stuiver stippelt zijn eigen koers uit met VOEL JE MIJN VERLANGEN

todayjuni 8, 2022

Background
share close

De muzikale carriere van Jermaine Stuiver begon in 2016 vorm te krijgen na de lancering van zijn debuutsingle Mooie ogen. In de daaropvolgende jaren verschenen nog een paar singles waaronder in 2019 Toen kwam die nacht die tot stand kwam na zijn deelname aan het TV-programma De Muzikale Uitdaging. Binnen drie uur werd deze track geschreven, gecomponeerd, ingezongen en geproduceerd. […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Davey Bindervoet vindt MARIA MAGDALENA op terras

Het origineel van het liedje Maria Magdalena is bijna 50 jaar oud en nu brengt Davey Bindervoet hem opnieuw uit, maar wel in een Bindervoet-jasje. Davey Bindervoet zijn eigen repertoire bestaat voornamelijk uit gezellige liedjes met een combinatie van een Amsterdams en Spaans geluid. Zo ook de nieuwe single Maria Magdalena. "Het liedje is al […]

todayjuni 6, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%