News

Jeffrey Brons deelt in MIJN EIGEN VLEES EN BLOED zijn ervaring van de geboorte van zijn dochtertje

todayjuni 8, 2022

Background
share close

Jeffrey Brons en zijn vriendin Rosa werden op 28 augustus 2021 de trotse ouders van hun dochtertje Lena. Ruim voor de geboorte was Jeffrey al van plan om een liedje te maken over haar. Destijds is dat er niet van gekomen, maar dat mag volgens Jeffrey de pret niet drukken. Hij wilde in ieder geval geen […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jermaine Stuiver stippelt zijn eigen koers uit met VOEL JE MIJN VERLANGEN

De muzikale carriere van Jermaine Stuiver begon in 2016 vorm te krijgen na de lancering van zijn debuutsingle Mooie ogen. In de daaropvolgende jaren verschenen nog een paar singles waaronder in 2019 Toen kwam die nacht die tot stand kwam na zijn deelname aan het TV-programma De Muzikale Uitdaging. Binnen drie uur werd deze track geschreven, gecomponeerd, ingezongen en geproduceerd. […]

todayjuni 8, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%