News

Davey Bindervoet vindt MARIA MAGDALENA op terras

todayjuni 6, 2022

Background
share close

Het origineel van het liedje Maria Magdalena is bijna 50 jaar oud en nu brengt Davey Bindervoet hem opnieuw uit, maar wel in een Bindervoet-jasje. Davey Bindervoet zijn eigen repertoire bestaat voornamelijk uit gezellige liedjes met een combinatie van een Amsterdams en Spaans geluid. Zo ook de nieuwe single Maria Magdalena. “Het liedje is al […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Sylvia Samson verrast met nieuwe single DE SNAREN VAN MIJN HART

Eerder dit jaar lanceerde Sylvia Samson ‘Ik Zweef’ en deze is vol enthousiasme ontvangen en heeft het ontzettend goed gedaan. De verwachtingen voor de opvolger zijn daarom hoog en die lijken op voorhand waargemaakt te worden. Want met ‘De Snaren Van Mijn Hart’ laat de zangeres opnieuw haar talent horen en zien! De nieuwe single […]

todayjuni 3, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%