News

Sylvia Samson verrast met nieuwe single DE SNAREN VAN MIJN HART

todayjuni 3, 2022

Background
share close

Eerder dit jaar lanceerde Sylvia Samson ‘Ik Zweef’ en deze is vol enthousiasme ontvangen en heeft het ontzettend goed gedaan. De verwachtingen voor de opvolger zijn daarom hoog en die lijken op voorhand waargemaakt te worden. Want met ‘De Snaren Van Mijn Hart’ laat de zangeres opnieuw haar talent horen en zien! De nieuwe single […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Ri-Style presenteert ALS MUREN KONDEN PRATEN

De nieuwe single van Ri-Style (Richard Sprokkereef) heet, Als muren konden praten. Een stevige en catchy pop-rock-track met de hang naar de jaren 80 die wellicht een beetje doet denken aan de gloriejaren van Borsato. Niet zo vreemd want op dit nummer is Arnold van Dongen te horen die de gitaar solo voor zijn rekening […]

todayjuni 3, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%