News

Wesley van Doesburg brengt solosingle DOE MIJ MAAR EEN BACO op het juiste moment uit

todayjuni 1, 2022 1

Background
share close

Na een paar duetjes die Wesley van Doesburg samen met zijn opa uitbracht begon het toch weer te kriebelen om rond juni 2022 een nieuwe solosingle uit te brengen. Mede door een aantal sponsoren die Wesley financieel hebben bijgestaan kon hij een afspraak maken met Anro Producions. Nadat Wesley aan had gegeven dat het in de stijl […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Zanger Lars Wigman met debuutsingle WIJ GAAN VOOR GOUD

De 23-jarige in Westervoort geboren en getogen zanger Lars Wigman had zijn eerste optreden toen hij 18 jaar oud was. In datzelfde jaar bezocht hij voor het eerst de Music Experience Studio. Hier gaf hij aan dat hij 2 dromen had die hij in zijn leven wilde verwezenlijken: Een eigen bedrijf in de autohandel en een eigen single […]

todaymei 29, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%