News

Sébastiaan presenteert opvallende single ZO MOOI

todayjuni 1, 2022

Background
share close

Sébastiaan omschrijft z’n nieuwe single Zo mooi! als iets meer poppy, commercieel en verrassend afwijkend t.o.v. het gros dat weer veel op elkaar lijkt. Sébastiaan vindt het met alle respect jammer dat veel artiesten elkaar na doen. ‘Zo mooi!’ is de vierde plaat die hij bij producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio heeft […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

De Crazy Accordeons omarmen de zomer en gooien het roer compleet om

Op platenlabel Rood-Hit-Blauw na, is het team waar De Crazy Accordeons een nieuwe weg mee zijn ingeslagen compleet vernieuwd. Marco en Monique kwamen erachter dat er iets moest veranderen. Hun doelstelling was om voor een breder publiek inzetbaar te zijn. Hans Aalbers had hen uitgenodigd om een keer op de koffie te komen. Monique en Marco vonden […]

todayjuni 1, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%