News

Ron van Hoof laat zijn dromen uitkomen in nieuwe single VAN HIER TOT AAN DE MAAN

todayjuni 1, 2022

Background
share close

Als Ron van Hoof een single uitbrengt herbergt deze vaak een sound uit de jaren 60-70. Als grote fan van The Mavericks probeert de 63-jarige entertainer er altijd een vleugje country in te verwerken. Ook de toevoeging van blazers en gitaarpartijen vormen de basis van de arrangementen die hij door Laurens van Wessel laat produceren. […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Zanger Lars Wigman met debuutsingle WIJ GAAN VOOR GOUD

De 23-jarige in Westervoort geboren en getogen zanger Lars Wigman had zijn eerste optreden toen hij 18 jaar oud was. In datzelfde jaar bezocht hij voor het eerst de Music Experience Studio. Hier gaf hij aan dat hij 2 dromen had die hij in zijn leven wilde verwezenlijken: Een eigen bedrijf in de autohandel en een eigen single […]

todaymei 29, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%