News

Nieuwe single ZOMERLACH van Frank Verkooyen herbergt veel Griekse invloeden

todayjuni 1, 2022 3

Background
share close

De kans is groot dat het gezelschap dat in oktober 2022 meereist met de Hart voor Muziekreis naar Rhodos de nieuwe single Zomerlach van Frank Verkooyen gaat bombarderen als lijflied. Frank is namelijk één van de artiesten die geboekt is voor deze goed aangeschreven trip. De tekst is geschreven door Peter de Wijn ( Alias […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

De Crazy Accordeons omarmen de zomer en gooien het roer compleet om

Op platenlabel Rood-Hit-Blauw na, is het team waar De Crazy Accordeons een nieuwe weg mee zijn ingeslagen compleet vernieuwd. Marco en Monique kwamen erachter dat er iets moest veranderen. Hun doelstelling was om voor een breder publiek inzetbaar te zijn. Hans Aalbers had hen uitgenodigd om een keer op de koffie te komen. Monique en Marco vonden […]

todayjuni 1, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%