News

De Crazy Accordeons omarmen de zomer en gooien het roer compleet om

todayjuni 1, 2022

Background
share close

Op platenlabel Rood-Hit-Blauw na, is het team waar De Crazy Accordeons een nieuwe weg mee zijn ingeslagen compleet vernieuwd. Marco en Monique kwamen erachter dat er iets moest veranderen. Hun doelstelling was om voor een breder publiek inzetbaar te zijn. Hans Aalbers had hen uitgenodigd om een keer op de koffie te komen. Monique en Marco vonden […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Zanger Lars Wigman met debuutsingle WIJ GAAN VOOR GOUD

De 23-jarige in Westervoort geboren en getogen zanger Lars Wigman had zijn eerste optreden toen hij 18 jaar oud was. In datzelfde jaar bezocht hij voor het eerst de Music Experience Studio. Hier gaf hij aan dat hij 2 dromen had die hij in zijn leven wilde verwezenlijken: Een eigen bedrijf in de autohandel en een eigen single […]

todaymei 29, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%