News

Zanger Lars Wigman met debuutsingle WIJ GAAN VOOR GOUD

todaymei 29, 2022

Background
share close

De 23-jarige in Westervoort geboren en getogen zanger Lars Wigman had zijn eerste optreden toen hij 18 jaar oud was. In datzelfde jaar bezocht hij voor het eerst de Music Experience Studio. Hier gaf hij aan dat hij 2 dromen had die hij in zijn leven wilde verwezenlijken: Een eigen bedrijf in de autohandel en een eigen single […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Zonzo kondigt met MET JOU IS EEN FIESTA nieuwe stijl aan

Het zal je maar gebeuren. Je krijgt een telefoontje van één van de bekendste artiestenmanagers van Nederland met de vraag of hij samen met Robby Langendorff van Main Music bij je langs kan komen om te praten over een muzikaal project waar ze iemand voor zoeken. Dat overkwam de talentvolle gipsy jazz gitarist en zanger […]

todaymei 27, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%