News

Zonzo kondigt met MET JOU IS EEN FIESTA nieuwe stijl aan

todaymei 27, 2022

Background
share close

Het zal je maar gebeuren. Je krijgt een telefoontje van één van de bekendste artiestenmanagers van Nederland met de vraag of hij samen met Robby Langendorff van Main Music bij je langs kan komen om te praten over een muzikaal project waar ze iemand voor zoeken. Dat overkwam de talentvolle gipsy jazz gitarist en zanger […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Bennie Solo met ultieme feestknaller JIJ BENT DE MOOISTE

Bennie Solo brengt opnieuw een fijne meezinger uit met als titel Jij bent de mooiste. Het is een supervrolijke feestplaat die makkelijk in het gehoor ligt en waar je geheid direct een goed humeur van krijgt. Bennie brengt met dit lied een ode aan een leuke dame met blauwe ogen en verklaart haar tot de […]

todaymei 26, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%