News

Niels Korsuize komt met meezinger EMMA

todaymei 27, 2022 1

Background
share close

Na de laatste single van Niels Korsuize, was het weer de hoogste tijd voor een nieuwe single, met Emma Heeft Niels weer een leuke meezinger gemaakt In plaats van de bekende Accordeon is er voor gekozen om een ander sfeertje te kiezen in het nummer. de bijbehorende videoclip is geschoten in Zeeland in Goes bekijk hem […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Bennie Solo met ultieme feestknaller JIJ BENT DE MOOISTE

Bennie Solo brengt opnieuw een fijne meezinger uit met als titel Jij bent de mooiste. Het is een supervrolijke feestplaat die makkelijk in het gehoor ligt en waar je geheid direct een goed humeur van krijgt. Bennie brengt met dit lied een ode aan een leuke dame met blauwe ogen en verklaart haar tot de […]

todaymei 26, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%