News

Stefan Mondial brengt muzikaal cadeautje GEEF MIJ DE SLEUTEL VAN JOUW HART

todaymei 25, 2022 2

Background
share close

Hoe fijn kan het zijn als een artiest zijn hart laat spreken met betrekking tot muzikale voorkeur, zonder zich te mengen of mee te gaan in de nieuwe opkomende en populaire genres binnen de Nederlandstalige Muziek. Stefan Mondial is gelukkig zo’n artiest en zijn Muziek DNA ligt helemaal bij de volkse muziek. Waar velen afscheid […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Hans Kaay lanceert dansbare zomersingle DENK JE DAT

Hans Kaay loopt ondertussen al een kleine 30 jaar mee in het artiestenwereldje en staat bekend als een echt podiumbeest die zijn publiek opperbest weet te vermaken. Ondanks z’n jarenlange carrière is de teller qua het uitbrengen van singles blijven steken op acht. Daar kan vanwege de samenwerking met TeamNL Music wel eens verandering in […]

todaymei 25, 2022 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%