News

Marcel van Sas presenteert kroegenstamper MIJN LIEFDE VOOR JOU

todaymei 25, 2022 2

Background
share close

Marcel van Sas heeft nog geen moment spijt gehad van de grote stap die hij in 2021 nam om een eerste eigen single op te nemen. Met hetzelfde team, bestaande uit opnamestudio Sonic Solutions, tekstschrijver Harry Gerritsen en platenlabel Rood-Hit-Blauw is hij gaan brainstormen over de opvolger. Uiteindelijk is gekozen de klassieker Only a fool onder handen […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Grote uitbreiding voor Tukker FM

Mede door alle verzoekjes en berichten naar onze Tukker FM redactie hebben we gemeend iets voor jullie te moeten doen. Vandaar zijn we erg blij om jullie mede te kunnen delen dat we vanaf 1 juni 2022 gaan uitzenden op een aantal FM frequenties van Radio Continu. Hierdoor geven we gehoor aan jullie wensen en […]

todaymei 24, 2022 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%