News

Leen Zijlmans bezorgt je kippenvel met ALS VADER MAG JE BEST WEL EVEN HUILEN

todaymei 25, 2022 2

Background
share close

Met name het door Daniël Metz ingespeelde rustgevende pianospel, dat als een rode draad is verweven in de nieuwe single Als vader mag je best even huilen van Leen Zijlmans, dwingt je eigenlijk om aandachtig naar de tekst te luisteren. Oké, het is een bewerking van de gelijknamige single van Pierre Kartner, maar Leen’s versie […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Marcel van Sas presenteert kroegenstamper MIJN LIEFDE VOOR JOU

Marcel van Sas heeft nog geen moment spijt gehad van de grote stap die hij in 2021 nam om een eerste eigen single op te nemen. Met hetzelfde team, bestaande uit opnamestudio Sonic Solutions, tekstschrijver Harry Gerritsen en platenlabel Rood-Hit-Blauw is hij gaan brainstormen over de opvolger. Uiteindelijk is gekozen de klassieker Only a fool onder handen […]

todaymei 25, 2022 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%