News

Grote uitbreiding voor Tukker FM

todaymei 24, 2022 2

Background
share close

Mede door alle verzoekjes en berichten naar onze Tukker FM redactie hebben we gemeend iets voor jullie te moeten doen. Vandaar zijn we erg blij om jullie mede te kunnen delen dat we vanaf 1 juni 2022 gaan uitzenden op een aantal FM frequenties van Radio Continu. Hierdoor geven we gehoor aan jullie wensen en […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Zanger Erwin Fillee droomt deze zomer van zijn VAKANTIELAND

Na een jaar van stilte komt er weer een gezellige zomerse single van Erwin Fillee. Vakantieland, een droomeiland waar we allemaal wel eens een keertje van dromen: Geen oorlog en geweld, alleen en enkel maar liefde. Dan ontwaak je en spat je droom uiteen. Maar je was er wel even, even helemaal weg in je eigen […]

todaymei 23, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%