News

Zanger Erwin Fillee droomt deze zomer van zijn VAKANTIELAND

todaymei 23, 2022

Background
share close

Na een jaar van stilte komt er weer een gezellige zomerse single van Erwin Fillee. Vakantieland, een droomeiland waar we allemaal wel eens een keertje van dromen: Geen oorlog en geweld, alleen en enkel maar liefde. Dan ontwaak je en spat je droom uiteen. Maar je was er wel even, even helemaal weg in je eigen […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Dubbel Solo bezingt de reis van het leven in ONS EIGEN LIED

Alles, maar dan ook echt alles waar volgens Dubbel Solo een lied aan moet voldoen is verwerkt in Ons eigen lied. Met name de muzikale herkenbaarheid, waarmee Willem Jansen en Meriam Bruggink zich willen onderscheiden, heeft producer en tekstschrijver Martin Sterken op de juiste wijze verweven in hun inmiddels derde single die verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label. Omdat Willem […]

todaymei 22, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%